Аз искам
Не си тръгвай, любов остаряла.
Знаеш ли, аз без тебе какво съм?
Една слаба жена. Побеляла.
Изоставена. Гола и боса.
Ти си въздуха, който край мене
ме обгръща. Чрез тебе аз дишам.
Не си тръгвай. Не се и променяй.
Искам още за тебе да пиша.
Без тебе, животът е бреме.
Да живея без теб, не ми стиска.
Спирам! Май крайно е време
да извикам: Искам те, искам!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados