29.11.2016 г., 18:04 ч.

Аз искам 

  Поезия » Любовна
349 1 7

Аз искам

 

Не си тръгвай, любов остаряла.

Знаеш ли, аз без тебе какво съм?

Една слаба жена. Побеляла.

Изоставена. Гола и боса.

 

Ти си въздуха, който край мене

ме обгръща. Чрез тебе аз дишам.

Не си тръгвай. Не се и променяй.

Искам още за тебе да пиша.

 

Без тебе, животът е бреме.

Да живея без теб, не ми стиска.

Спирам! Май крайно е време

да извикам: Искам те, искам!

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??