7 oct 2023, 20:13

Аз ли бях това 

  Poesía
237 3 10

Бях звездопад и бях луна,

играх на сляпо с любовта,

а с утрото изгрявах в светлина

и тръгвах все едно не съм била.

 

Раздавах нашироко от душа,

а времето без милост само взимаше,

изтръгна до трошичка що успя

и чудя се, че още има ме.

 

По-ниска от тревата съм сега,

в пъти надживяла толкова лета,

но имай си едно наум и се пази,

опашката на котката да не настъпиш ти!

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??