17 dic 2008, 21:40

"... аз на дланта си пазя твоята линия” 

  Poesía
647 0 2
 

 http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=142592#comments

 

 

"... аз на дланта си пазя твоята линия"

 

татуирана навеки

като пътепоказател,

по който вечер

се прибирам празна

в изгубения свят

на извратен ваятел...

 

загърната в отблясъци

от сламено

завивам погледа ти с

пареща безбрежност,

прикривам в пазвата си

пясъчните замъци

на младостта,

отвяна безметежно...

 

и връщам се по нея

в утрото на тишината...

 

отдавна

някой е сломил крилата.

 

 

17.12.08

Пловдив

 

                               ... по песента "Крила" на Леонтина

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • натъжи ме...
    и това връщане по нея...в утрото на тишината...
    хубаво казано и написано...с обич, Бехрин.
  • Спомените не са крила, но чертите им остават...
    Обичам да те чета, Бети!
Propuestas
: ??:??