Аз не искам времето мъгливо
да ме влюбва в свойта тишина…
Искам всичко да е някак живо,
а защо ли днес не е така?...
И защо ли хората унили
се избиват даже за троха?...
Помогни ми, Отче, Боже Мили!!!!
Аз не искам днес да е така!!!!
© Елена Костадинова Todos los derechos reservados