Sep 16, 2013, 7:28 PM

Аз не искам 

  Poetry » Phylosophy
980 0 12

Аз не искам времето мъгливо

да ме влюбва в свойта тишина…

Искам всичко да е някак живо,

а защо ли днес не е така?...

 

И защо ли хората унили

се избиват даже за троха?...

Помогни ми, Отче, Боже Мили!!!!

Аз не искам днес да е така!!!!

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??