16.09.2013 г., 19:28 ч.

Аз не искам 

  Поезия » Философска
979 0 12

Аз не искам времето мъгливо

да ме влюбва в свойта тишина…

Искам всичко да е някак живо,

а защо ли днес не е така?...

 

И защо ли хората унили

се избиват даже за троха?...

Помогни ми, Отче, Боже Мили!!!!

Аз не искам днес да е така!!!!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??