6 mar 2018, 20:53

Аз не обичам 

  Poesía » Filosófica
299 1 1

АЗ НЕ ОБИЧАМ

 

Аз само Правдата обичам.

От фалша и съм възмутен!

Лъжите в дрехи не обличам.

Интригите не са за мен!

 

С Двуличниците не общувам,

аз под килима съм ги смел!

И със това не се надувам

но ходя горд като петел!

 

Назад през рамо щом погледна

и видя моята страна,

макар крсива, ненагледна,

аз трябва да я укоря!

 

Не водим битките си честно,

ненужно удряме в гърба

И вече както е изведно.

подкарахме я по ръба!

 

И се оплитаме в интрииги!

Ненужно влизаме в сплитни.

Крадеме мъдро, като в книга,

Съсипваме добрите дни!

 

Все срещаме пишман авери!

На всичко казваме "Аман"!

И всеки силово се пери,

от всичко туй ме хваща срам!!!

23.05.2003София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??