24 dic 2006, 2:01

Аз сега ще повярвам...  

  Poesía
513 0 6
Аз сега ще повярвам че мога
да бъда такава, каквато бях!
Аз сега ще викам от радост,
а не от отчаяние и болка.
Ще сграбча това, което ме измъчва
и ще го пусна на вятъра да го отнесе,
ще се усмихна и ще продължа:
аз трябва бъдеще да изградя
за моето малко дете,
което един ден ще стане мъж,
аз искам то да се гордее с мен.
Не мога да допусна живота му да бъде сринат
от детството си още да е страхливо и слабо,и безсилно-
с живота да се бори то,
и няма аз да му втълпявам,
страховете, с които ме плашеха,
родителите ми преди.
Той ще бъде щастлив-Моят син!
31.10.2006г.
за сайта
Посветено на Преслав

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??