8 may 2007, 22:10

Аз ще чакам утрешния ден! 

  Poesía
994 0 3

Да те щадя ли?! - мисля, че не ще се случи,
пощадата за мен я нямаше, нали?
Да ти простя ли?! - моля те, не ме погубвай
дори сълзи да има, повече боли!
Сега ме молиш и ме викаш,
изричаш името ми с болка във гласа,
изричай го, плачи... умирай,
спомни си първо моята тъга!



Спомни си колко дълго плаках,
вечер тихичко, затворена - сама
и как безмълвно "гледах" мрака
копнееща, желаеща... страстта...
Не мога вече и да плача...
Защото просто ти не си за мен,
сега ме търсиш и ме чакаш,
аз пък чакам утрешния ден!



Любов, любов... съдбата ни разделя,
далече си и толкова си близо ти до мен...
но махай се, не искам да те виждам,
не искам да те гледам наранен...
От тук нататък пътищата се разделят,
забрави за мене... тръгвай си, върви!!!
Ще питаш ти "боли ли?" - да, боли ме,
много силно ме боли!!!



Грях за мен е да изричам тези думи,
но за теб не беше грях, нали?
Сега застанал си на прага...
и промълвяш - "остани"...
Не мога вече да остана,
защото просто ти не си за мен,
още дълго ще ме търсиш и ще чакаш,
а аз ще чакам утрешния ден!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пишеш невероятно!!! Наистина всичките ти произведения са написани със стил и чувство!
  • Харесва ми оптимизма след цялата болка,в стиха ти...добра си наистина.И винаги когато си тъжна си мисли за утрешния ден с надеждата да е по-добър!
  • Много хубав стих!!! Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??