17 mar 2008, 10:49

Аз съм... 

  Poesía » Filosófica
811 0 14
 

                       АЗ СЪМ...

                                      БОГ

 

 

        Аз съм създателят...

        Аз съм творението...

        Аз съм обект...

        И субект...

        Аз съм пространството...

        Аз съм времето...

        Син... И Отец...

 

 

       Аз съм всичко...

       И всички...

       Аз съм лист...

       И дърво...

       Този свят на мене прилича...

       Той е моето тържество...

 

 

       Аз съм навсякъде...

       В камъка... В цветето...

       В лудия вятър... В пролетната трева...

       Вътре в себе си ме търсете...

       Аз съм във вас...

       И наричате ме душа...

             

               17.03.2007

 

                 Той е...

 

 

      

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??