АЗ СЪМ...
БОГ
Аз съм създателят...
Аз съм творението...
Аз съм обект...
И субект...
Аз съм пространството...
Аз съм времето...
Син... И Отец...
Аз съм всичко...
И всички...
Аз съм лист...
И дърво...
Този свят на мене прилича...
Той е моето тържество...
Аз съм навсякъде...
В камъка... В цветето...
В лудия вятър... В пролетната трева...
Вътре в себе си ме търсете...
Аз съм във вас...
И наричате ме душа...
17.03.2007
Той е...
© Нина Сименова All rights reserved.