18 jun 2009, 0:25  

Предупреждение 

  Poesía » De amor
1489 0 29

Понеже не посмя да ме намериш,
ще стана остров в този океан.
Сега лудееш по една химера,
но, виждам, скоро ще останеш сам.

Един злощастен корабокрушенец,
и в сламката спасение ще търсиш.
Тогава ще простреш ръце към мене.
Моли се само - да не бъде късно. 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??