12 feb 2009, 18:42

Аз съм девствен 

  Poesía » De humor
750 0 11
 

Аз  съм  девствен

 

Аз съм  девствен,

не  покварен!

На никого  

не  съм  се   дал.

И  никой  с  мен 

не  се  е   подиграл.

Сърцето  си  запазих

чисто  от  калта.

Мисълта  си  аз  опазих

от  игрите  и  сластта.

Девици  и  политици

все  встрани  държах.

В  жадни  за  парици

всявах  непонятен  страх.

Аз съм  девствен,

не  познал  греха.

В  живота  най-ценя,

приятели,  смеха!

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??