6 jul 2007, 13:38

Аз съм друга 

  Poesía
1636 0 36
Тичам. Спъвам се. Падам. Вървя.
Освещавам. Проклинам. Вещая.
Ампутирам. Изрязвам. Кървя.
Обещавам. Измислям. Мечтая.

Бруля с вятър. От вятър се чупя.
Удрям с думи. От думи боля.
Омърсявам със сън. В сън се къпя.
Изпарявам се в дъжд. С дъжд валя.

Бяг. Препъване. Крачка. Падение.
Ампутация. Срез. Кръвоизлив.
Освещаване. Клетва. Видение.
Нереалност. Дихание. Израз.

Аз съм друга. И друга е мене.
В сняг замръзнах. От сняг се стопих.
В стих загивам. От стих съм зачената.
Стих създавам. Създава ме стих.

© Елица Мавродинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??