Аз съм костовче, обичам
вашите пари зелени.
Подир двеста хиляди да тичам
първа радост е за мене.
Аз съм костовче свободно,
в край драгалевски аз живея,
даденото ми богатство чорно
любя, тача и пилея.
Аз съм костовче с воля властна
в дни позорни, в смутно време!
Подкупът ми е целта прекрасна,
нека пак прецакам туй племе!
© Георги Todos los derechos reservados