6 окт. 2024 г., 15:29  

Аз съм костовче 

  Поэзия » Юмористическая, Пародии
209 0 0

Аз съм костовче, обичам

вашите пари зелени.

Подир двеста хиляди да тичам

първа радост е за мене.

 

Аз съм костовче свободно,

в край драгалевски аз живея,

даденото ми богатство чорно

любя, тача и пилея.

 

Аз съм костовче с воля властна

в дни позорни, в смутно време!

Подкупът ми е целта прекрасна,

нека пак прецакам туй племе!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??