25 may 2010, 22:44

Аз съм любовта 

  Poesía » De amor
1035 0 1

Протегни ръка да ме намериш.

Аз съм тук, отляво, до сърцето.

Чудя се защо от студ трепериш...

аз съм пламък и червено цвете.

 

Скрий ме в шепи, няма да избягам,

тихо ме приспивай с глас напевен.

Чудя се дали да ти помагам...

аз съм изстрел и съм крясък гневен.

 

Само ме носи, не ме забравяй.

Вляво, до сърцето ти да бъда.

Никога сама не ме оставяй.

Вечно с мен - най-страшната присъда.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасен стих, за любота трябва да се говори дори и да е няма.Тя е като олтар пред нея всеки трябва да остави стих или свещичка...
Propuestas
: ??:??