1 feb 2008, 15:57

Аз те чакам, облечена в бяло 

  Poesía » Otra
1083 0 4
Когато се смееш и не чувстваш вина,
когато гледаш напред към едно ново начало
и си забравил за всяка злина...
Помни - аз те чакам, облечена в бяло.

Когато плътта си до кръв сам раздираш
и злото за теб е едно огледало,
когато спасение все не намираш...
Помни - аз те чакам, облечена в бяло.

Когато не успяваш да намериш покой
и всяко разкаяние е закъсняло,
ти не забравяй, убиецо мой,
че аз те чакам, облечена в бяло.

Когато камбанен хор с призрачна песен
възвести, че сърцето ти най-после е спряло,
пак ще се срещнем... Аз - ангел небесен,
ще те чакам, облечена в бяло.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, Дени много е добро ! Прегръдки!
  • Страшно много ми хареса стихът ти, Дени!
    Красива си в бяло, но и червеното ти отива!
    Поздравления!
  • Стихът ти просветли душата ми, Дени! Поздравления!
  • Възмездие има нали? Под една или друга форма! Много е добро! Идеята, страхотна!
Propuestas
: ??:??