7 mar 2008, 17:59

Аз вечно ще помня 

  Poesía » Otra
760 0 14

На Пламен

 

 

Аз спомням си чудния лагер,

момчето със сини очи.

Това момче веч го няма,

то мъртво във гроба лежи.

 

 

То мърво във гроба лежи.

Дете - четиринайсетгодишно

със весели сини очи,

с усмивка красива на устни.

 

 

Аз вечно ще помня очите ти

и нежното твое лице,

аз вечно ще помня сърцето ти,

добро и прекрасно момче.

 

 

Аз вечно ще помня усмивката

и веселия, радостен смях.

Аз вечно ще помня косите ти,

тебе и лагера драг.

 

 

7.03.1985 г.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??