7.03.2008 г., 17:59 ч.

Аз вечно ще помня 

  Поезия » Друга
756 0 14

На Пламен

 

 

Аз спомням си чудния лагер,

момчето със сини очи.

Това момче веч го няма,

то мъртво във гроба лежи.

 

 

То мърво във гроба лежи.

Дете - четиринайсетгодишно

със весели сини очи,

с усмивка красива на устни.

 

 

Аз вечно ще помня очите ти

и нежното твое лице,

аз вечно ще помня сърцето ти,

добро и прекрасно момче.

 

 

Аз вечно ще помня усмивката

и веселия, радостен смях.

Аз вечно ще помня косите ти,

тебе и лагера драг.

 

 

7.03.1985 г.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??