20 abr 2008, 10:23

Аз знам 

  Poesía » Otra
729 0 4
                         Живея ли, мечтая ли, творя...?
                         Животът ми е смесица необяснима
                         от трудности, неволи - все неща,
                         които сриват, правят ме ранима...

                          Аз знам, че мога винаги да "ставам",
                          и с трудното във щур брътвеж
                          да тръпна, да говоря, да повтарям:
                          "На мен ли ти ще се опреш?".

                          И в тези дни тревожни, студни,
                          макар и овъглена от тъга,
                          аз знам,
                          ще пламна пак напук на всички трудни
                          решения, задачи; суета...
                         Аз знам,
                         ще пламна пак от пепелта!

                           Феникс съм аз!
                           И всяко мое начало иде след края -
                           веднага, щом изгоря!
                           Повярвайте, аз знам,
                           във бурен екстаз
                           ще литна натам, за където мечтая!
                           И нагоре, все нагоре ще вървя!
                           Нагоре, все натам!

  
                                              Аз знам!!!

© Мая Бая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Евелина, това което си написала е много, много хубаво ... Фениксът е символ на зодията ми - горим, ама не изгаряме никога
  • Феникс
    -крилата ти
    червени
    във тон със огъня пламтят
    и дори
    във рубини
    лъчисти
    осветени
    те
    не могат
    никога
    да изгорят...
  • Мерси И ти ми харесваш поете, пишеш много красиво!

  • Харесваш ми. Браво.
Propuestas
: ??:??