23 ene 2018, 8:48

Аз знам 

  Poesía » Otra
471 7 23

Аз знам ще дойде този ден,
във който всичко ще е равно,
от скръб по тебе и по мен,
ще плаче кленът водоравно.

Аз знам ще дойде този миг,
нощта ще угаси звездите,
луната ще изригне - с вик,
добрата в мен ще е убита.

Аз знам в секунда, като век,
любов бездомно ще се скита.
Ще се превърна в нечовек.
А ти върви! Защо, не питай..

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??