23.01.2018 г., 8:48 ч.

Аз знам 

  Поезия » Друга
468 7 23

Аз знам ще дойде този ден,
във който всичко ще е равно,
от скръб по тебе и по мен,
ще плаче кленът водоравно.

Аз знам ще дойде този миг,
нощта ще угаси звездите,
луната ще изригне - с вик,
добрата в мен ще е убита.

Аз знам в секунда, като век,
любов бездомно ще се скита.
Ще се превърна в нечовек.
А ти върви! Защо, не питай..

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??