2 may 2007, 19:27

Аз знам-не ще повярваш в мен отново! 

  Poesía
735 0 2
В очите ти се раждам всяка сутрин
и всеки следващ ден аз ставам по-добра.
Под слънцето разцъфам като цвете,
ухаещо на пролетна зора.

Обичам те със всеки миг по-силно.
Но черна грешница съм аз.
Усещам как от мене си отиваш
и нямам право да поискам да те спра.

Ти ангел си - и чист, и светъл.
Ти радост си.Ти носиш топлина.
Ти обич си, на теб разчитам
да ме обгърнеш в твойта чистота.

А буря разлюля морето мое,
и сякаш го превърна в черен ад.
А пътя ми поема към завоя
и губи се във лепкавия мрак.

Така страхът ми ме парализира.
Да си отидеш би било смъртта
за мен... Но няма да те спирам.
Превърнах се в сянка на греха...

© Теодора Стефчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не го поставяй по-високо от бог и той ще се върне. Ти поставяш и духовността по-високо от бог, а това се наказва. Прочети "Диагностика на кармата" от С. Н. Лазарев.
  • Браво Теди!
    ,,всеки следващ ден аз ставам по-добра.''
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??