5 may 2017, 12:12  

:) 

  Poesía » Verso libre
518 0 0

Ще застана пред теб

с шепи пълни с бонбони.

Ще ги пръсна в небето

и ще направя дъга от тях.

 

Залезът ще бъде

с цвета на кръвта ми 

 

Чак когато си отида

ще разбереш,

че ме обичаш. 

 

Не плачи за мен

Сълзите ти не могат 

да утолят жаждата ми.

 

Отидох си,

преди да пресъхна напълно.

© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??