Ще застана пред теб
с шепи пълни с бонбони.
Ще ги пръсна в небето
и ще направя дъга от тях.
Залезът ще бъде
с цвета на кръвта ми
Чак когато си отида
ще разбереш,
че ме обичаш.
Не плачи за мен
Сълзите ти не могат
да утолят жаждата ми.
Отидох си,
преди да пресъхна напълно.
© Ивелина Павлова All rights reserved.