8 nov 2016, 22:58

Друга теб 

  Poesía » De amor, Verso libre
470 0 0

Ще те нося със себе си,
в сънищата си,
в паметта си.
Винаги ще бъдеш мой спомен.

 

Кажи нещо.
Кажи нещо, което може да направи всичко добре.
Отнеси го далеч.
Отнеси далеч всичката празнота, която чувствам,
защото не мога да намеря друга като теб.

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??