Nov 8, 2016, 10:58 PM

Друга теб 

  Poetry » Love, Free verse
471 0 0

Ще те нося със себе си,
в сънищата си,
в паметта си.
Винаги ще бъдеш мой спомен.

 

Кажи нещо.
Кажи нещо, което може да направи всичко добре.
Отнеси го далеч.
Отнеси далеч всичката празнота, която чувствам,
защото не мога да намеря друга като теб.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??