8.11.2016 г., 22:58 ч.

Друга теб 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
466 0 0

Ще те нося със себе си,
в сънищата си,
в паметта си.
Винаги ще бъдеш мой спомен.

 

Кажи нещо.
Кажи нещо, което може да направи всичко добре.
Отнеси го далеч.
Отнеси далеч всичката празнота, която чувствам,
защото не мога да намеря друга като теб.

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??