8 нояб. 2016 г., 22:58

Друга теб 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
469 0 0

Ще те нося със себе си,
в сънищата си,
в паметта си.
Винаги ще бъдеш мой спомен.

 

Кажи нещо.
Кажи нещо, което може да направи всичко добре.
Отнеси го далеч.
Отнеси далеч всичката празнота, която чувствам,
защото не мога да намеря друга като теб.

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??