20 dic 2007, 11:54

* * * 

  Poesía » Otra
746 0 1

Болка?
С болката се свиква...
Дрога?
Към нея тялото привиква...
Самота?
Тя не е единствена в света...
Отчаяние?
Момент на слабост и изпадаш във изгнание...
Любов?
Не съществува...
Пътник?
Тръгва и пътува...
А Смъртта?
Чака те на портите на ада, за да те прегърне и далеч, далеч във спомените да те върне...

© Пламен Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??