20.12.2007 г., 11:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
742 0 1

Болка?
С болката се свиква...
Дрога?
Към нея тялото привиква...
Самота?
Тя не е единствена в света...
Отчаяние?
Момент на слабост и изпадаш във изгнание...
Любов?
Не съществува...
Пътник?
Тръгва и пътува...
А Смъртта?
Чака те на портите на ада, за да те прегърне и далеч, далеч във спомените да те върне...

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??