Открих те и влюбих се...
Денем и нощем лудувахме...
Обичах те... събличах те...
В моите мисли прикривах те.
Видях те... Измамих се...
С нож сърцето разрязах си...
На теб изцяло отдадох се
и за теб погубих се...
© Галина Йорданова Todos los derechos reservados