Apr 14, 2010, 10:29 PM

* * * 

  Poetry
433 0 0

Открих те и влюбих се...

Денем и нощем лудувахме...

Обичах те... събличах те...

В моите мисли прикривах те.

Видях те... Измамих се...

С нож сърцето разрязах си...

На теб изцяло отдадох се

и за теб погубих се...

© Галина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??