26 feb 2014, 15:07

* * * 

  Poesía » Filosófica
666 0 0
                          *

          *                   *

Не искай много от другите –
никога не е сигурно
онова, което им даваш,
дали е достатъчно!

© Никола Тенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??