26.02.2014 г., 15:07 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
673 0 0
                          *

          *                   *

Не искай много от другите –
никога не е сигурно
онова, което им даваш,
дали е достатъчно!

© Никола Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??