Feb 26, 2014, 3:07 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
660 0 0
                          *

          *                   *

Не искай много от другите –
никога не е сигурно
онова, което им даваш,
дали е достатъчно!

© Никола Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??