10 jul 2008, 19:09

* * * 

  Poesía
756 0 8

Уморих се от толкова думи.

От молби с удивителен знак.

От стрелби със словесни куршуми

и победи над тъмния враг.

 

Уморих се от бъдеще светло,

от това, че "вървя по вода",

уморих се от лошо наследство,

уморих се... сега.

 

Пак с последни сили се боря

да потуля гнева си у мен

и пред злото врата да затворя,

и пред Бога да бъда смирен.

 

Нямам време да бъда различен,

мога само да бъда готов.

Да очаквам да бъда обичан

и да търся любов.

              24.12.00

© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??