На гребена на бягаща вълна
се ражда и умира любовта
на океана.
И само болката достига до брега,
и тръгва по широката земя,
да търси хората.
На лъч от лунна светлина
се спуска нечия съдба,
нощта изтича...
Със сноп от слънчеви лъчи
ме галят твоите очи
и ме обичат.
© Цвети Пеева Todos los derechos reservados