29.10.2007 г., 10:42 ч.

*** 

  Поезия
567 0 16
 

На гребена на бягаща вълна

се ражда и умира любовта

на океана.

 

И само болката достига до брега,

и тръгва по широката земя,

да търси хората.

 

На лъч от лунна светлина

се спуска нечия съдба,

нощта изтича...

 

Със сноп от слънчеви лъчи

ме галят твоите очи

и ме обичат.

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??