1 mar 2018, 10:15  

*** 

  Poesía
378 1 2

                 на Д.М.

 

Ти не можеш да обичаш.

А пък аз съм те избрала.

Диви мълнии привличам

с нежността си премаляла.

 

Вълк самотен, много тъжен

ближеш раните си скришом.

Може би ще те излъжа,

ако стихове ти пиша.

 

С лековерните играеш.

Пръскаш весели заблуди.

За приятели сияеш.

Аз те чакам като чудо.

 

Ти дори не си виновен,

че не можеш да обичаш.

Просто скъп случаен спомен

през живота ми притича.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??