5 jun 2011, 18:17

* * * 

  Poesía » De amor
551 0 0

Споменът за теб живее все още в мен...

Споменът за теб ридае с мен...

Споменът за теб тежи като буца,

затиснала сърцето вътре в мен...

Споменът за любовта ти кара ме да плача

всеки ден...

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??