Jun 5, 2011, 6:17 PM

* * * 

  Poetry » Love
549 0 0

Споменът за теб живее все още в мен...

Споменът за теб ридае с мен...

Споменът за теб тежи като буца,

затиснала сърцето вътре в мен...

Споменът за любовта ти кара ме да плача

всеки ден...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??