5.06.2011 г., 18:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
550 0 0

Споменът за теб живее все още в мен...

Споменът за теб ридае с мен...

Споменът за теб тежи като буца,

затиснала сърцето вътре в мен...

Споменът за любовта ти кара ме да плача

всеки ден...

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??