29 feb 2020, 7:43

Баба Марта 

  Poesía » Otra
480 0 0

Баба Марта днес набра,

пълна кошница с цветя.

И на всички тя раздава

символа на Пролетта.


 

Да сме здрави и засмени,

пълни с обич светлина.

Да живеем сто години,

да сме пълни с доброта.

 

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??