29 февр. 2020 г., 07:43

Баба Марта 

  Поэзия » Другая
479 0 0

Баба Марта днес набра,

пълна кошница с цветя.

И на всички тя раздава

символа на Пролетта.


 

Да сме здрави и засмени,

пълни с обич светлина.

Да живеем сто години,

да сме пълни с доброта.

 

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??