29.02.2020 г., 7:43 ч.

Баба Марта 

  Поезия » Друга
475 0 0

Баба Марта днес набра,

пълна кошница с цветя.

И на всички тя раздава

символа на Пролетта.


 

Да сме здрави и засмени,

пълни с обич светлина.

Да живеем сто години,

да сме пълни с доброта.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??