Feb 29, 2020, 7:43 AM

Баба Марта 

  Poetry » Other
474 0 0

Баба Марта днес набра,

пълна кошница с цветя.

И на всички тя раздава

символа на Пролетта.


 

Да сме здрави и засмени,

пълни с обич светлина.

Да живеем сто години,

да сме пълни с доброта.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??