Когато отворя очи.
Ти вече няма да си тук.
Всяка стена ще мълчи,
няма да има и звук.
Дума не мога да отделя.
Усмивка във мрак се топи.
Със теб щом трябва да се разделя,
от болка сърцето в мен ще кънти.
Очите ти в мен ще останат.
Ликът ти сърцето ще топли.
Сълзите не ще да престанат,
разкъсвам се от болка и вопли.
Когато отворя очи.
Ти ще си някъде горе...
Когато във мене горчи,
аз пак на теб ще се моля...
© Петя Терзийска Todos los derechos reservados